Seniorerne i Skive Roklub

Afdelingen for 60+erne er en meget aktiv del af Skive Roklub. Den blev oprettet i 2007, på foranledning af nogle gamle roere, der efter overgang til efterløn/ pension, fik overskud til at beskæftige sig med andre ting og derfor fik den ide, at roklubbens fortræffelige faciliteter burde udnyttes optimalt, ved også at blive benyttet om formiddagen

Afdelingen er siden vokset pænt, og består af ca. 8o medlemmer. I sommersæsonen er der mange på vandet. Intet er skønnere end en rotur på Skive Fjord en sommermorgen omgivet af vand, bøgeskov, sol, frisk luft og dejlige rovenner.

Vi er kendetegnet ved et rigtig godt sammenhold og en uhøjtidelig atmosfære. Aldersmæssigt er vi fra ca. 60 til 85 år, men 60 år er absolut ikke en fast grænse og det sker ofte at yngre medlemmer af roklubben motionere sammen med os, hvilket vi kun er glade for.

Vi har faste rodage mandag og torsdag60+ på vej til Fur

Hvis du gerne vil på vandet, bliver roholdene sat kl. 8.30

Ergometrene (romaskiner) kører hele året. Ergometerroning styrker de store muskelgrupper, alle kan lære det, da man selv bestemmer ”farten” Det er derfor en virkelig god motionsform for os lidt op i årene.

Er du til ergometerroning er mandag og torsdag formiddag faste rodage.

60+ ErgometerDet skal dog siges, at kommer du i Roklubben en af de øvrige formiddage i ugen, vil du med sikkerhed møde nogle af 60+erne, da mange træner 3 til 4 gange eller mere om ugen.
60+ Frokost

Roklubben har også et pænt udvalg af motionsredskaber, som venter på at blive benyttet.

Træningstider ergometer
Mandag: kl. 7.30 til kl. 9 Kl. 9 og fremefter
Tirsdag: kl. 8
Torsdag: kl. ca. 7.30 til kl. 9 Kl. 9 og fremefter
Fredag: Kl. 8

Mandag, tirsdag og torsdag slutter vi af med en kop kaffe og en god snak omkring kl. 10.30

Om vinteren hopper mange af 60+erne i havnen (vinterbader) efter overstået roning, for at få sveden af panden. Så er det rart med en tur i saunaen.

60+ Det kolde gysVi kan godt finde på at stable ”en lille fest” på benene og meget andet, se vores aktivitets kalender og handleplan.

Vi er selvfølgelig medlemmer af Skive Roklub på lige fod med alle andre medlemmer.

60+erne deltager i Skive roklubs forskellige aktiviteter f.eks. roarrangementer, festligheder og arbejdsdage. Det giver sammenhold og man lærer andre medlemmer at kende.

Er der noget du gerne vil vide mere om, så kom ned i roklubben en mandag eller torsdag omkring kl. 10. og spørg efter Nelly Mortensen, Jørgen Bjerregaard Thomsen eller Aase Jacobsen. Men pas på, du risikerer at blive bidt af det, da det er stærkt vanedannende.
Nelly Mortensen er 60+ernes repræsentant i Skive Roklubs bestyrelse.

Du er også velkommen til at ringe til:
Nelly Mortensen 4035 7364
Jørgen Bjerregaard Thomsen 9752 4612

Billeder af udvalget kan ses under Info/ udvalg

Kontingent kan ses under Info/ Kontingent