VIL DU PRØVE AT RO ERGOMETER?

Så tjek træningstider på menuen herover
Kontakt Casper på tlf. eller SMS 2331 2826, af hensyn til planlægning af træningen.

Det koster det samme som at ro på vandet.
Som medlem af Skive Roklub har man adgang til ALLE aktivitetet

Ergometer

Ergometerroning

Ergometer roning er en væsentlig del af Skive Roklubs vinteraktiviteter, og for interesserede er der også roning sommeren igennem. Der står 25 nyere ergometre af typen Concept 2 til fri rådighed.

Ergometrene er perfekte til fedtforbrænding, kredsløbsforbedring og træning til sommerens roture. Alle kan deltage, idet man selv bestemmer, hvor hårdt man går til den.

Hele vinteren igennem er der faste hold mandag, tirsdag, og torsdag eftermiddag/aften og onsdag, fredag og lørdag morgen. Se træningstider her

Endvidere er man velkommen mandag, tirsdag og torsdag formiddag kl. 9.00 hvor superseniorerne træner. Ungdom træner tirsdag og torsdag kl 18.00-19.30.

Desuden bliver der arrangeret små events i løbet af vinteren i form af 8GP, Holiday challenge etc.

Har man behov for yderligere motion, eller passer holdtidspunkterne ikke ind i ens program, står facilliterne til fri afbenyttelse på alle øvrige tidspunkter for klubbens medlemmer. Man behøver absolut ikke deltage på et hold for at ro på ergometer, men som begynder anbefales det at møde op på et af holdene, for at få den rette instruktion.

Vi  har flere ergometer med PM4 monitorer. De giver mulighed for at tilkoble Garmin eller Suunto pulssender og ure. se vejledningen her, eller spørg en af instruktørerne. Desuden kan man lave trådløs race mod hinanden.

Rigtig mange dukker op på de mærkværdigste tidspunkter, så det kan DU også gøre! Og mangler du lidt inspiration til træning så se her

Kontakt Caspet Nielsen for yderligere oplysninger på 23312826