60+ / Handlingsplan

Handlingsplan 2018 for 60+erne

Sportslige aktiviteter

Afdelingen fortsætter som hidtil med fællesroning inde og ude mandag, tirsdag, torsdag og fredag formiddag samt vinterbadning efter roningen i vinterhalvåret.

Herudover vil der også i 2018 blive arrangeret en 3 dages tur til Fur og en 3-4 dages ferietur et velegnet sted i Danmark. Andre ture ud over det daglige rofarvand kan også komme på tale.

Vi besøger og har besøg af andre roklubber.

Sociale aktiviteter

Der fortsættes som hidtil med fælles kaffebord mandag, tirsdag, torsdag og fredag efter roningen. Ligesom vi også i 2018 forventer at afholde påske- og adventsfrokost og andre små frokoster, når lejlighed byder sig.

Sociale og kulturelle indslag vil blive arrangeret, fx svampetur, hybentur, cykel- og vandreture og besøg på museum o.l.

Afdelingsudvalget vil ligeledes opfordre 60+erne til at deltage i Skive Roklubs fællesaktiviteter som fx ergometertræning, arrangerede ture, festlighed, arbejdsdage, Skive Festival o. l.

Medlemsfremmende aktiviteter

Der er ikke planlagt særlige aktiviteter, idet medlemstallet konstant er svagt stigende. Vi formoder det er ”mund til mund”-metoden, der gør sig gældende.

Særlige aktiviteter

I 2018 arrangeres en ferietur til Tolo Roklub i Grænkenland i maj måned.

Afdelingsudvalg

Afdelingen har nedsat et afdelingsudvalg bestående af:
Nelly Mortensen – repræsentant i bestyrelsen
Astrid Bladt