Nye ungdomsroer 2018

starte torsdag d. 3. maj kl 17.00

Mød op tirsdag eller torsdag kl. 17.00,

Forældre, er meget velkomne den første gang så vi kan give information.

Sikkerhedsblanket bedes medbrangt første gang. find den HER

Ungdoms infohæfte

Ungdomsholdet juni 2013
 Thomas i vand
Vintetræning 2017/18

Udesæsonen er slut og indendørs træningen starter tirsdag d. 31. oktober.
Vi træner indendørs i ergometer og motionsrummet.

Medbring alm indendørs træningstøj

Udesæsonen  2018
Er du mellem 10 og 14 år
Er du glad for vand?

Vi træner på vandet tirsdag og torsdag 17.00 - 19.00

Vi starter op på vandet torsdag d. 3 maj, ingen træning 10. maj.
Forældre er meget velkomneog vi skal have en udfyldt sikkerhedsblanket inden roning.

Alle som kan svømme kan ro kajak.

Medbring træningstøj/løbetøj, som må blive vådt og du kan svømme i, og et håndklæde.

Roer bedes medbringe en udfyldt sikkerhedsblanket som findes her på siden.

Spørgsmål til Thomas D Sølvsten 3110 3532

Forslag til rotøj

Sikkerhedsblanket

Inden første tur på vandet, skal sikkerhedsblanket udfyldes med forældreunderskrift.

Træningslejr i Frankrig 2016

Skive Roklubs elitekajakroer Mikkel Guldberg vendte i lørdags snuden hjem mod Danmark igen efter at have været på træningslejr i Sydfrankrig. Mikkel Guldberg var inviteret til en 2 ugers træningslejr sammen med 43 andre talenter fra Super Kraft Center Silkeborg (SKCS). Det fandt sted på Centre Omnisport, som er et velkendt træningscenter for mange kano- og kajaklandshold heriblandt det hviderussiske og kasakhstanske landshold, som var på centret i samme periode. Ud over de mange talenter var der også 6 trænere med på turen, heriblandt en række U-landsholdstrænere. For første gang havde SKCS 2 fysioterapeuter med på skift, som kom med input om opvarmning, udstrækning og fysisk træning (styrke-, core- og stabilitetstræning), samt gav behandling til skadede og trætte roere. Den gængse træningsdag bestod af to gange kajaktræning samt en fysisk træning eller løbetræning. Midt i træningslejren havde talenterne en fridag, hvor turen gik til shoppingtur Bordeaux.

Mikkel G

Formålet med træningslejren er at komme i god form til stævnesæsonens start den 22. april på Bagsværd Rostadion. I løbet af de 14 dage har Mikkel Guldberg roet over 300 km, løbet 25 km, cyklet 35 km og løftet over 20.000 kg vægte. Mikkel Guldberg udtaler at det fede ved de 14 dage er man kan få lov til at være hundrede procent fokuseret på sin sport og samtidigt have et rigtigt godt fællesskab, ”jeg vil uden tvivl gerne tage på sådan en tur igen” siger Mikkel Guldberg. Dette er også en af grundene til at Mikkel Guldberg til sommer starter på Silkeborg Efterskole - en sportsefterskole der har samarbejde med SKCS, som ligger 200 m derfra. Dette gør han for at optimere sine muligheder til sit andet år som U-16’er, hvor han rigtigt for alvor skal slå til. ”Jeg føler mig klar til en ny sæson” siger Mikkel Guldberg og takker for en god træningslejer.

Mikkel GEt stort tak til mine sponsorer: Preben Guldberg-Entreprenør og kloakservice, Eiler Thomsen Alufacader A/S og Entreprenørfirma Kaj Ove Madsen A/S, som har sponsoreret min kajak.

Ungdomsroerne i Skive Roklub har en gruppe på Facebook Facebook logo