Nye ungdomsroer 2018

starte torsdag d. 3. maj kl 17.00

Mød op tirsdag eller torsdag kl. 17.00,

Forældre, er meget velkomne den første gang så vi kan give information.

Sikkerhedsblanket bedes medbrangt første gang. find den HER

Ungdomsholdet juni 2013
Stedet hvor vandhunde mødes.

Kan du lide vand, sved på panden, sjov, fællesskab og hygge, så er roning måske noget for dig.

I Skive Roklub har vi en ungdomsafdeling hvor du, hvis du er 11 år og ældre, kan prøve kræfter med både Kajak roning, Inriggerroning og Ergometerroning.

Vi starter sæsonen torsdag d. 3. maj kl. 17:00, ingen træning 10. maj.
Vi har ungdomstræning hver tirsdag og torsdag kl. 17:00 til kl. ca. 19:00

Vi håber du har fået lyst til at prøve rosporten. Du er meget velkommen i klubben og tag gerne en kammerat/veninde med.
Dine forældre er også meget velkomne første gang, så de kan se, hvad det handler om og få en snak med vores ungdomstrænere, samt udfylde en sikkerhedsblanket.

Alle som kan svømme kan ro kajak.

Medbring træningstøj/løbetøj, som må blive vådt og du kan svømme i, og et håndklæde.

Roer bedes medbringe en udfyldt sikkerhedsblanket som findes her på siden.

Spørgsmål til Thomas D Sølvsten 3110 3532

Forslag til rotøj

Sikkerhedsblanket

Inden første tur på vandet, skal sikkerhedsblanket udfyldes med forældreunderskrift.