Info / Nyheder

Nyheder

Værksteds / arbejdsaften

Starter 7. november kl. 19 til kl. 21 og de følgende tirsdage i november.

Der er mange opgaver at tage fat på - så MØD OP og deltag i vedligeholdelse af vores kajakker og inriggere og generel oprydning, pudsning af sølvtøj, sy stropper i håndklæder. Og så skal der såmænd også hver gang laves en kop kaffe, for uden mad og drikke er der ingen roere, som kan klare sig ret længe.

Måske enkelte medlemmer tænker, om det er noget for "mig selv"? Ja, det er det. Med den aktivitet, som er i Skive Roklub, så er der stor slitage på vores grej, og levealderen forlænges noget, når tingene bliver vedligeholdt.

Vi har det også rigtig hyggeligt, og her er - som på alle andre tidspunkter i Skive Roklub - mulighed for at lære andre medlemmer at kende, medlemmer, som vi hver især i vores dagligdag ikke støder på.

OG så holder vi december fri.

Skive Badeland 2017-18

Vi starter d. 12 november kl. 13.00 - 15.00.
Medlemmer af Skive Roklub har afgang til Skive Badeland hver anden søndag, (ulige uger) kl. 13.00 - 15.00. 
For at få adgang SKAL du oplyse dit medlemsnummer, se evt. medlemslisten i Roklubben.
Badeland 2017
Vi har adgang til banerne 1 -4 Vi har polokajakkerne og kan låne havkajakker af Virksund Havkajakklub, HUSK at tømme dem for vand. Hver gang skal roklubben stille med en opsynsmand/ansvarlig og henvisninger fra ham/hende skal følges.

I klubben hænger liste hvor man kan melde sig som ansvarlig.
Thomas

Onsdagsgymnastik kl. 17.00

Træningen finder sted i ergometerrummet, hvor vi laver styrke- og udspændingsøvelser. Vi bruger træningselastikker, bolde, balancebræt mm.
Alle bidrager til træningen med øvelser, de kender, ellers får man hjælp til det.
Træningen begynder kl. 17:00. For at undgå skader vil det være godt at være varmet op, da vi går direkte i gang med øvelserne.
Alle er velkomne.
Tovholdere: Lene Dalsgård og Tine Harritz Andersen (28 56 46 01)

Skive Badeland 2015-16

Vi starter d. 15 november kl. 13.00 - 15.00.
Medlemmer af Skive Roklub har afgang til Skive Badeland hver anden søndag, (lige uger) kl. 13.00 - 15.00. I 2016 skifter vi til ulige uger, første gang 10/1-16
For at få adgang SKAL du oplyse dit medlemsnummer, se evt. medlemslisten i Roklubben.
 Badeland 2016
Vi har adgang til banerne 1 -4 Vi har polokajakkerne og kan låne havkajakker af Virksund Havkajakklub, HUSK at tømme dem for vand. Hver gang skal roklubben stille med en opsynsmand/ansvarlig og henvisninger fra ham/hende skal følges.
 
I klubben hænger liste hvor man kan melde sig som ansvarlig.
Thomas
 

Generalforsamling 2016

Torsdag d. 25/2 var 87 medlemmer samlet til den ordinær generalforsamling.
Bestyrelsen og de enkelte udvalg aflagde beretning for årets gang, dette vidnede om et stort aktivitet niveau i alle udvalg. I 2015 har der været aktiviteter fra tidlig morgen til om aften, i vinterhalvåret i ergometer og i sommerhalvåret på vandet.
Flere af aktiviteterne har været tur rundt i Danmark og Europa.
 
Udvalgene fremlagde handlingsplaner for 2016, som tyder på at aktivitetsniveauet i ogsåp vil være stor i 2016.
 
Bestyrelsen
I bestyrelsen skete der to udskiftninger, Hardy Brunsgaard Petersen blev valg som ny formand, efter Ulla som ikke genopstillede, Vivi Møller Larsen blev valgt som bestyrelsesrepræsentant for ungdomsudvalget.
 
Se bestyrelsen under info --> bestyrelse
GF 2016GF 2016

Oversvømmelse 6/12

Status Mandag morgen.
Flere kajakker har været en tur rundt i bådhallen, de fleste er nu på plads, gulvet i bådhal 2 er tørt/skubbet ud. det tyder på fyret og pumpen har klarede oversvømmelsen så vi har varme og varmt vand.
 
Status 19:15 Vandstanden toppede ved 175cm, og falder i flg. prognoserne er der van i bådhallerne til i morgen kl 8.00.
 
Status 6/12 kl 18.00 PT. er bådhallerne oversvømmede, iflg. prognoserne vil vandet først falde til 140 mandag ved 11-tiden. Prognoserne var ikke så voldsom tidligere på dagen så vi har desværre ikke nåede at tage de store forholdsregler.
 

Stormen Gorm

Mandag 30/11 havde vi besøg af Stormen Gorm.
Fra morgenstunden havde vi vand oppe ved portene og i løbet af formiddagen havde vi vand i bådhal 1 og 2, nedenfor er et par status fra dagen.

Mandag morgen kl 7.10.
Cykelstien foran klubben er dækkede, vandet har været tæt portene i bådhal 1.
I flg DMI vil vandet stige i løbet af dagen, så bådhallerne bliver sandsynligvis oversvømmet :-(
 
Storm status. kl 16.45
Max. vandstand har været 151cm.
Der har været 2cm vand i den bagerst del af bådhal 1. Lidt vand i bådhal 2 samt værkstedet.
Iflg. Prognosen stiger vandet til 152cm kl 01.20, bådhaller bliver fuldt igen :-(
 
Samlet status
Bådhallerne har været oversvømmet, med et par centimeter vand.

DM medalje til Skive roer

I weekend blev der på Vandkraftsøen i Holstebro afholdt DM-Sprint i kano og kajak, Mikkel Guldberg fra Skive Roklub deltog i drenge U14 klassen på distancerne 200m, 500m i K1 og K2 samt K1 2500m.
 
Fredag blev der roede indledende heats på 200m og 500m, Mikkel kvalificerede sig på begge distancer til semifinalerne. Med sin K2 makker Tobias Larsen fra Silkeborg roede han sig ligeledes videre. Fredagens program sluttede med K1 2500m med et felt på 59roer, Mikkel kom med i førerfeltet, men røg af feltet i vendingen, halvejs, han kæmpede sig op i førerfeltet igen, men blev sat i spurten og sluttede som nr. 4.
 
Lørdag formiddag blev der roet 200m semifinaler, Og Mikkel kvalificerede sig til finalerne, hvor han blev nr. 4. i K1. I K2 blev han nr. 3 og vandt sin første DM-medalje. Dette er også den første DM medalje til en roer fra Skive Roklub
 
Søndag blev der roet finaler i 500m, i K2 blev det til den anden 3, plads og medalje. I K1 blev det til en 6. plads. Stævnede sluttede med K4 løb, hver Mikkel sammen med 3 andre U14 roer stillede op i U16 klassen, her blev det til en 7. plads.
Læs resultater på dk.youpaddle.com
 

Kontingent opkrævning

På generalforsamlingen blev der vedtaget at ændre kontingentopkrævning fra kvartal til halvårlig opkrævning, pr. 1/7 2015.
 
Betaling via PBS skal være oprettet senest 4/6, for at opkrævning sker elektronisk.
Betales via girokort tillægges kr. 50 i administrationsgebyr. Gælder ikke nye medlemmer der betaler første kontingent.
Bestyrelsen

PRIVAT KAJAKUDSTYR.

Kajakudvalget har påtaget sig den opgave at rydde op i området med privat udstyr. Vi tror, at der lige nu hænger udstyr, der tilhører personer, som ikke længere er medlem af Skive Roklub.
 
Fremover vil man som medlem have følgende muligheder for at opbevare privat udstyr i klubben:
 • Man må have en privat kajak i forreste række, nummer to kajak skal placeres nede bagerst i hallen. Ejerens navn skal være synlig på kajakken.
 • Man må have 2 pagajer, 2 spraydækken og 2 svømmeveste hængende på en nummereret plads. Ejerens navn skal være synlig på pagajer og svømmeveste.
 
Alt andet udstyr bedes medlemmerne opbevare hjemme.
 
Kajakudvalget hænger en oversigt op, så man kan se, hvem der har hvad opbevaret i klubben.
 
Disse regler vil træde i kraft fra standerhejsning d. 28. marts 2015
 
MVH Kajakudvalget

Styregruppen for festival er nu samlet.

 
Styregruppen består Ulla, Thomas, Kaj og
 • Ole Truelsen: ansvarlig for ølvognen
 • Lene Dalsgård: ansvarlig for opholdsstuen.
 • Mogens Madsen: ansvarlig for pladsen, opsyn og oprydning i og omkring klubben under festivallen
 • Britt Brøchner-Nielsen: ansvarlig for burgerværkstedet sammen med Hanne
 
Tilmelding hurtigst muligt i opholdsstuen, gerne inden 14 april, dog senest 1. maj
 

Generalforsamling 2015

Årets generalforsamling var traditionen tro velbesøgt, med medlemmer fra alle aldersgrupper i klubben, ialt var 63 mødt frem.

På generalforsamling blev vedtægterne for kontingentopkrævning ændret så vi fremover opkræver kontingent halvårligt, første gang 1. juli 2015.
I forbindelse med ændringerne nulstilles alle aftaler om nedsat kontingent, som er bevilligt af bestyrelsen, dog ikke 65+ ordningen. Ønskes forsat kontingent nedsættelse skal der søges på ny.

NYTÅRSKUR

Det var en fornøjelig nytårskur - som ergometerudvalgtet havde stablet på benene lørdag, den 10. januar. Der blev først roet - måske til den store guldmedalje - så var det obligatoriske bad - der skulle ikke gåes mange meter - for der var højvande - sauna blev flittig brugt og endelig blev veltillavet torsk med æg og rejer sat til livs i opholdslokaler.

Oversvømmelse

Rigtig mange medlemmer af Skive Roklub og mange skibonitter var på havnen på at kigge på oversvømmelse og ja - vi havde også vand - i rigelige mængder - dog var vi igen så heldige, at det blev i vore 3 bådhaller og så også lidt i omklædningsrum og sauna. Der er i efteråret arbejdet meget med at oversvømmelses-sikre vores værksted og det har været rettidig omhu. Lørdag til nytårskur var der også ihærdige medlemmer, som lige tog et nap mere med at flytte og løfte. Søndag formiddag fortsatte sikringen af vores værdier, idet kajakker som lå på de nederste hylder blev trukket fri, så de ikke blev mast og bordfyldt med vand ved yderligere stigning af vand i bådhallerne og vore 3 trailere blev trukket ud på p-plads. Mandag morgen mødtes de første medlemmer af Skive Roklubber af "strandede" kajakker, som lå på kryds og tværs i alle 3 bådhaller. At kajakker var strandet - var positivt - for det betød, at vandet igen havde forladt roklubben. Friske kræfter tog fat med at feje vand ud af bådhallerne, sætte kajakker på plads og slæbe sandsække retur til reol. Mandag aften fortsatte oprydningen med fortsat at feje vand ud, omklædningsrum blev spulet for saltvand og endelig skrubbet og skurret. Der er helt sikkert lavet meget mere. Tak til alle Jer som var med til at sikre vores værdier før oversvømmelse og også tak til alle Jer som har været med til at bringe roklubben tilbage standard.
Det humoristiske indslag var der som altid - idet 5 kajak roere var på vandet, hvor de kunne ro på stierne ved havnen og rundt om "Sallingpigen"
Har du billeder fra oversvømmelse som relaterer sig til Skive Roklub - så sendt dem til Jan - så har vi alle glæden af at se disse.

Medlemsmøde

 
Tirsdag d. 2. december, klokken 19.00

Udvalgene præsenteres.
Kom og giv dit input til udvalgene.
Så snupper vi en kop kaffe og vil gerne åbne for en debat med overskriften : HVORDAN SER SKIVE ROKLUB UD OM 10 ÅR - hvad vil vi, hvad kan vi selv påvirke og hvordan gør vi det.
Bestyrelsen håber at mange medlemmer kan finde et par timer til en spændende og inspirerende aften med mulighed for at påvirke retning på udvikling i Skive Roklub.

Senest kl 21 er vi på vej ud ad døren

Standerstrygning

En skøn lørdag morgen mødtes vi for at afslutte 2013/2014 sæsonen - det var som altid aktivitetet i alle kroge - nogle var mødt tidligt og svedte bravt under Rikke's kyndige instruktion. 20 kajakker og 2 inrigger roede ud kl 9 på fjorden. Alle kom godt hjem og så var det tid til havne-bade efterfulgt af sauna og og der må have været varmt i sauna - for der blev efterspurgt rå mængder af kolde drikke.
Frokost blev rigget til i køkken og det var dejligt at se at der mange, som hjalp. kl 13 blev der budt udenfor i det skønneste efterårsvejr og det var rigtig dejligt at se så stor en skare og alle aldersgrupper var repræsenteret.
 
Det var nu tid til et lille tilbageblik på en fantastisk rosæson med fabelagtig godt vejr og elektronisk rokort til at styre vore roede kilometre på vandet. Tak til ide-mændene bag elektronisk rokort og for en fantastisk tålmodighed med at få det til at virke hos os og opfylde alle de ønsker, som medlemmerne måtte have. Det var næste skridt på vejen ind i endnu mere elektronik og EDB - også i Skive Roklub. Der var megen skepsis i starten - det er heldigvis slut - vi skal alle huske at møde de forandringer, som kommer - også i Skive Roklub - med oprejst pande og udvise lidt tålmodighed. Der er altid - eller ofte tekniske vanskeligheder med at få tingene til at fungere og måske skyldes fejlen også "FEJL 40" - altså den person som betjener mekanikken !!
 
SPAR VEST FONDEN har imødekommet vores ansøgning om tilskud til musik-anlæg og nye ergometre. Musik-anlæg er kommet og kan nok til tider både ses og høres - ergometre kommer snart.
 
Så var det tid til at stryge standeren - det gjorde Signe på flotteste vis - og efterfølgende var det helt alvor med at stryge standeren - for da røg flagstangen også !! Mæt af dage er den på vej til skrot og mon ikke kasserer kan finde penge til en ny.
 
Et leve blev udråbt for Skive Roklub og så kunne 55 medlemmer sætte sig til et flot frokostbord. Opvasken blev også klaret og der var et par stykker, som særligt ihærdigt lagde sjæl i opvasken - så meget at der blev brug for kost og fejebakker....

Skive Roklub til DM i kajak

Skive Roklub havde i weekenden 22-23-24/8 for første gang en roer med til DM Sprint i kajak på Bagsværd Sø, Mikkel Guldberg deltog i sammen med 60 andre drenge i U14 enerkajak K1 200m, 500m og 2500m og toerkajak K2 med Christian Chrois fra Pagaj, Holstebro.

Stævnet var Mikkels 2. kortbanestævne.

Fredag roede de indledende heats hvor Mikkel kvalificerede sig til semifinalerne i K1 200m og 500m og K2 200m og 500m.

Lørdag formiddag roede Mikkel semifinale på 200m hvor han med en 4. plads kvalificerede sig til B-finalen, hvor han blev nr. 7 . I K2 røg de ud i semifinalen.

Søndag roede Mikkel semifinaler i K1 500m og blev nr. 6 som ikke var nok til videre deltagelse.
i K2 blev de nr. 5 som gav deltagelse i B-finalen hvor de blev nr. 8.

Store legedag og sommer i Skive

Vi havde en fornøjelig eftermiddag - starten foregik jo på posthustorvet, hvor en flok roere var startet tidligt oghavde  kørt trailer med inrigger, gig og kajakker på Posthustorvet, hvor vi sammen med bl.a. volleyballklubben fik vist os frem.
Der blæste en lille vind - så måske det ikke var så godt besøgt - vi fik os markeret - også i relation til Skive Idrætssamvirke.
 
På havnen dukkede der mange op - ganske vist rigtig mange af vore medlemmer - måske blæsten skræmte nogle væk - og der var besøg af mange unge mennesker. Så der var slæbt rigtig meget materiel ud og til  "bedstefar"-robåden var der ligefrem kø. Bente og Vivi havde bagt skønne kager og William og Frederik's mor Susanne fristede mange til at købe og jagten på hvepse foregik med stor intensitit.
Mette havde kamera med på vandet - så der er nye billeder at kigge på. TAK til alle Jer som kom - både gæster og alle Jer som gav en hånd med - hvor er det en fornøjelse at opleve den store hjælpsomhed og fælles fodslaw der er med at få ryddet op.
 
 Se billeder HER

Løvfaldstur i Nibe Roklub

Nibe Roklub inviterer på løvfaldstur i week-enden 27.-28. september 2014. Såvel inriggere roere som kajak roere er velkkommen.
Der kommer tilmeldingsliste op - der skal ske betaling ved tilmelding.
Det er en rigtig hyggelig week-end med masser af roning, snak, hygge og mad og drikke. Kan ikke forestille mig, at der findes medlemmer af Skive Roklub, som ikke matcher denne profil.
Skal VI ikke vise flaget og møde talrigt op.

Indbydelsen kan læses her

Silkeborg regatta

Lørdag d. 9. august deltog 5 roere fra Skive Roklub i kortbane stævnet i Silkeborg.
I U14 klassen deltog Mikkel Guldberg, Frederik Frandsen og William Frandsen.
På 500 meter indledende heat blev Mikkel nr. 6, i det 3 heat var der brødre dyst William nr. 7 og Frederik nr. 8

På 200m blev Mikkel nr. 3 i indledende heat dette rækkede til en samlede nr. 20 plads

I U16 200m og 500m deltog Jeppe Poulsen

I Senior K1 200m deltog Thomas D Sølvsten blev nr. 6 i indledende heat.

Stævnede sluttede af med et land løb her blev Mikkel nr. 16.

Strøm

Efter skybrudet lørdag 5/7 fik vi problemer med strøm til roklubben, mastesikringer i elskabet sprang og vi havde elektrikker til at løse problemet, det viste sig at være kablet fra elskabet, ved vejen, og til roklubben der var defekt.
Tirsdag d. 8/7 blev der gravede et nyt strømkabel til roklubben, da det gamle kabel var skyld i defekte sikringer. 
Efter nedgravning mm. har vi strøm i hele klubben og "rokort PCen" kører igen.Strømkabel
Skive Roklub holder igen i år Sankt Hans.

Grillen er varm fra kl 18:00. Da det er roaften, holdes grillen tændt til efter normal roning, så det er muligt at grille efter rotur.

Medbring selv salat mm. og kød til grillen.

Bålet ved klubben bliver tændt kl 20:30.


På Standtangen tændes "Byens bål" kl. 21.00 med båltale kl. 20.50

SOMMER SOMMER og SOL - ÅBNE DØRE I SKIVE ROKLUB

Det er en rigtig god kombination, når der er medlemmer i Skive Roklub, som ror i ergometer, er i motionsrum eller drikker kaffe og bare hygger sig - MEN når klokken er 21 tirsdag, den 10. juni 2014 og begge døre i ergometer rum står pivåbne - så er det bare rigtig træls....

ØV ØV ØV - er der rigtig mange medlemmer, som sidder og tænker. Skal vi have den melodi igen - JA - åbenbart og desværre.

Der er en enkelt regel - når DU åbner døre i motionsrum og klublokale - så er det også DIT ansvar at lukke - det er ikke nok at konstatere, at der er nogle i motionsrum og de lukker nok dørene - DET SKER IKKE...

Der er rigtig mange trælse scenarier at forestille sig - en lastbil med åben bagsmæk og 15 minutter senere så mangler der 22 ergometre eller døre brudt op i klublokaler eller hærværk.

Ser jeg spøgelser - måske - og forhåbentlig ikke. Det kan i hvert fald give en roligere nattesøvn, når ALLE medlemmer tager ansvar for, at der er lukket og slukket i Skive Roklub, når der ingen medlemmer er.

 SKIVE FESTIVAL - MASSER AF SUCCES

Er vi heldige eller er vi dygtige eller har vi øvet os i rigtig mange år.

Tja - øvelse gør mester og mester i at stable en fest på benene under Skive Festival - det kan Skive Roklub.

Hvordan bærer vi os så af med at skabe en succes - jo - opskriften er enkel:

Det kræver at "en lille hård kerne" har øvet sig i rigtig mange år og har høstet bunker af erfaringer og så er der alle os "studenter-medhjælpere" som troligt dukker op år efter år og lærer lidt hvert år.

Der sker forandringer og udviklinger og det er også sket i år og det har givet mange hovedbrud og måske et enkelt gråt hår eller 2 - for Festival-udvalget tog ufrivilligt livet af Beach Party gryden i år og kastede os ud i et burger-projekt.

Det blev en SUCCES - en kæmpe succes og vores kok Hanne og burger-værkstedsfolkene gjorde det fremragende og rygterne løb så vi blev fuldstændig rendt over ende.

Kyllinge-holdet gjorde det igen - med vanlig fast hånd og myndighed i stemmen styrede Ole slagets gang og kyllinger kom alle på spyd - og vi var spændte. Da kyllinger blev sat på spyd havde vi ikke solgt 100 billetter - det ændrede sig under aften og ALT blev udsolgt - fadølsanlægget løb og koldt hvidvin blev skænket. Køen var lang i perioder ved kyllinge-uddelingen og der var rigtig mange, som gik forgæves efter en bålstegt kylling.

Der var traditionen tro fest og ballade i "tisseriet" og mange historier blev fortalt - der blev tilbudt at blive tørret efter af Britta pga mangel på papir og ....

Der mødte ungdomsroere op - ganske frivilligt og de ryddede op og tømte skraldespande og opvaskemaskine og også de gjorde en forskel.

Vores nye kaffemaskine blev indviet og der blev lavet kaffe og det fungerede.

MANGE TAK til Jer alle, som gjorde en indsats - stor som lille - under Skive Festival - også alle Jer medlemmer som massivt støttede ølsalget. Det var en fornøjelse at opleve så mange tage ansvar og især søndag var det FANTASTISK at der var ryddet op på under 2 timer.

SÅ er alle spekulationer og planlægning og 2 afbrændte kølecontainere og meget ømme ben - det hele værd...

Jeg kunne have underholdt med mange flere historier - det vigtigste er jo at vi står sammen og laver en fest ud af det - så går tiden rigtig godt og kl. 01.40 natten til søndag blev pengekassen fra baren afleveret - det er en kamp at få "lørdags-aften-holdet" til at lukke - for ALT skal sælges og det bliver det.

NU tæller vores kasserer kr 1 og kr 2 og vi glæder os til at høre om resultatet - omsætningsrekord er der sat i år igen - nu glæder vi os til at høre om overskud og hvad vi skal forkæle os selv med for alle disse rare penge.

Vores lejlighedsbevilling fra politiet blev som altid overholdt til punkt og prikke - dejligt at kunne møde politiet med oprejst pande og vide, at der er orden i tingene.

Mor Tove 50 års jubilæum

Torsdag, den 1. maj 2014 havde Tove Christensen 50 års jubilæum med ansvar med de udstationerede både i Skive Roklub. Dette meget endog flotte jubilæum skulle fejres fredag, den 9. maj i Skive Roklub. DFfR - Dansk Forening for Rosport - havde inviteret til reception. Lise P fra Aalborg Dame Roklub og hendes mand Allan Pedersen fra Aalborg Roklub var de officielle repræsentanter fra DFfR og havde udarbejdet en indstilling til Dansk Idrætsforbund på, at Tove skulle modtage den højeste æresbevisning som findes indenfor sportens verden på frivilligt arbejde - nemlig DIF's ærestegn.
Det besluttede DIF på bestyrelsesmøde sidste week-end og Lise P modtog meddelelse tirsdag sidst på eftermiddagen.
Det skulle jo være en stor hemmelighed og det lykkedes også.
Reception var der inviteret til og 70 deltog i receptionen.
Niels Nygaard fra DIF overrakte ærestegnet og holdt tale - det samme gjorde borgmester Peder Christian Kirkegaard - hele 3 medlemmer af bestyrelsen fra Skive Idrætssamvirke deltog og der var både journalist og fotograf fra Skive Folkeblad. Lise P holdt tale på vegne af DFfR og (også som en god ven af Tove).
Det var en meget stor og bevægende oplevelse at være med til og STOR tillykke skal du have, Tove. DU har gjort en forskel for Skive Roklub og Skive Roklub er meget stolte over at have et medlem, som har modtaget alle de udmærkelser, som findes i egen roklub og eget special-forbund og så det højeste DIF's ærestegn.
Alle som kender Tove ved - at det krævede mange lommetørklæder og måske hun ikke var den eneste, som havde en klump i halsen.
Venner fra flere roklubber var mødt op og VIGTIGST var jo Tove's datter og barnebarn og medlemmer af Skive Roklub.
Der har været rigtig mange forberedelser - STOR TAK - til alle Jer som hjalp til at forberede denne dag og TAK til alle Jer, som fandt tid til at komme og være med til at fejre Tove.
Det er rigtig svært at holde noget hemmeligt for Tove - det lykkedes heldigvis - Tove kiggede godt nok lidt da Skive Folkeblad dukkede op - det blev ikke mindre, da borgmesteren kom og forvirring var vakt da Niels Nygaard kom.
 
Første gang det lykkedes at holde noget hemmeligt for Tove var til hendes 50 års jubilæum af Skive Roklub - også til dette jubilæum havde vi besøg af borgmesteren i Skive - sidste gang var det Flemming Eskildsen.
Så nu må det være en tradition og det er jo en dejlig tanke.
Billeder er på vej
 

Hav Kajak kursus 14.-15. juni 2014

Skive Roklub udbyder igen i år hav kajak kursus til vore eksisterende medlemmer, som er rimeligt stabile i kajak dem 14.-15. juni 2014. Er du i tvivl så spørg Ole Truelsen.
Det er en forudsætning at du er frigivet kajak roer for at kunne deltage.
 
Niveau er til EPP 2 hav kajak og er med stor fokus på sikkerhed, ro teknik og entrings-øvelser og lidt tur ledelse.
 
Pris kr 200 plus ca kr 100 til materialer. Sidste tilmelding 1. juni og max antal deltagere er sat til 8. Spørgsmål og tilmelding til Ole Truelsen på telefon 2020 0250 - efter kl 16 og på roaftner.

Arbejdsdag 6. april 2014

Godt 32 medlemmer, heraf 3 ungdomsroere, havde fundet tid til at være med til at gøre roklubben forårsklar.
Der er blevet ryddet op, havemøbler fundet frem, terrasse og træværk er sprøjtet for alger og der er gjort rent fra gulv til loft indendørs.
I bådhal 3 er der store stakke med affald - som skal gøres på genbrugspladsen. Bestyrelsen håber, at der er nogle medlemmer med stort bagagerum eller trailer, der vil køre en tur eller 2 til genbrugspladsen.
 

Standerhejsning 2014Standerhejsning 2014

 
Lørdag morgen d. 29/3 var knapt 50 medlemmer mødte til en af de mange traditioner, som vi har i Skive Roklub - nemlig standerhejsning.

En af 2 meget vigtige begivenheder i Skive Roklub - for standerhejsning markerer start på sæson med meget aktivitet på vandet - også !!

Søren Larsen - denne dags yngste medlem - hejste standeren efter at formanden havde holdt tale og der blev udråbt hele 2 gange hurra og hvorfor der blev det - er en hemmelighed som kun deles af de fremmødte !

Smagsdommerudvalget havde arrangeret det helt store morgenbord med æg og bacon, diverse pølser og oste og hjemmebagt brød og efter hyggeligt samvær var der mange, som trak i rotøjet og var på en herlig rotur i forårsvejr og som altid blev der også ryddet op - tak for det.

Billeder

I Skive Roklub forgår der heldigvis mange aktiviteter, både pUngdom2013å land og vand og i klubben og andre steder. Af disse arrangementer tages der mange billeder, disse ønsker vi som klub samlet, så de kan komme til glæde for nuværende og kommende medlemmer.
 
Overførelse af billeder
Bag på klubbens sidder en USB nøglen med billeder, som man kan låne og overføre billeder til. Har du en bærbar computer så tag den med i klubben og overfør dine billeder, via USB. På "rokort-PCen" i bådhallen kan du også gemme dinne billeder.
 For at alle kan overføre billeder, er det vigtig at USB stikket ikke "lånes" for længe uden besked. Undlad at slette de øvrige billeder på USB-nøglen
 
Løbende vil Jan C Nielsen, redigere i billederne og lægge dem på vores billede hjemmeside www.skiveroklubsbilleder.
 
En "vand-kold" hilsen på en dejlig forårsdag.
14/3 2014 
Ikke mange aktive medlemmer af Skive Roklub er i disse dage i tvivl om, at vi har store problemer med både varmt vand og varme.

Det største problem er nok det varme vand.
 
Lidt historie : Vi har 2 gasfyr i Skive Roklub - det ene gasfyr gik i stykker i forbindelse med oversvømmelse og det er ikke muligt at reparere - allerede på det tidspunkt gik bestyrelsen med hjælp af Flemming Olsen i aktiv dialog med Skive Kommune om, hvad der skulle gøres.
Det er der ikke nået at komme en afklaring på og nu har vi udfordringen - for gasfyr nr 2 er også tæt på at give op.
Trods stor aktivitet med gentagne forsøg på at genstarte anlæg - så holder det ikke længe, før fyret går ud igen.
Det skulle være ganske vist, at vi på mandag får nyt gasfyr og det glæder vi os alle til.
DOG betyder det, at der ikke er hverken varmt vand eller varme i Skive Roklub indtil senest på tirsdag, den 18. marts 2014 sidst på eftermiddagen.
Bestyrelsen beklager - vi har ingen mulighed for selv at afhjælpe denne udfordring.
Fra pålidelig kilde er det fortalt, at vandet i bruseren stadig er varmere end vandet i Skive Fjord - så det var måske værd at prøve.

Opdatering 21/3
Mandag 17/3 fik vi instaleret nyt gasfyr, som nu køre, så der er varme og varmt vand.

Generalforsamling

Torsdag d. 6/2 afholdtes den ordinær generalforsamling,  74 medlemmer deltog i generalforsamlingen, dette er over 1/4 af medlemmerne. Bestyrelsen takker for fremmødet.
 
Formand Ulla Neve blev genvalgt som formand. se bestyrelsen under info

Nytårskur

Traditionen tror afholdte vi nytårskur, med ergometerroning, gåtur og badning i fjorden.
 
Klubstuen var fyldt til spisning af torskeret.

Oversvømmelse Fredag d 6/12

Stormen Bodils hærgen gik også udover Skive Roklub. Bådhallerne var over svømmet så man kunne tage kajakken indendørs og ro en tur, dette gik udover værkstedet, som blev oversvømmet.
Omklædningsrummene slap for oversvømmelse, fyrrummet blev oversvømmet sammen med værkstedet og cirkulationspumpen og fyret tog skade.
Se billeder Her

 
 
Kajak fra bådhallenUdsigt fra fra terrassen

Standerstygning 2013

Nu falmer skoven trindt om land... Bladene gulnes og det betyder standerstrygning.

Dette forgik lørdag d. 26/10. ca 50 medlemmer var samlet til standerstrygning og frokost.
Ergometer holdet var igang fra morgenstunden, kl 9 var det roere på vandet til sæsonens sidste tur.
 
Kl var det tid til standerstrygningen, efter fulgt af frokost.
 
SE flere billeder LINK

Brunch i Lyby den 23. 09. 13

 
26 roere drog roende, cyklende og kørende ud til Connie Falkenberg i Lyby.
Hvor vi fik, hvad vi må betegne, som det store brunchbord. En rigtig god og hyggelig dag.
 
Brunch i Lyby-Inrigger på StrandBrunch Lyby

 Vellykket Svampetur til Klosterheden den 12. 09 13

16 roere deltog. Vejre
t var fantastisk, alle fik noget i kurvene, såsom kantareller. ,Karl Johan, Brunstokket rørhat, Pigsvamp, Peberrørhat.

KanterellerNelly hjælper med sorteringen

Store legedag dato ændring

I år er det LAØRDAG  d. 17 august. kl 11-15 Vi arrangerer store legedag sammen med havnens dag. 
Som altid er alle klubbens medlemmer med familie velkomne og I må gerne invitere venner, kollegaer og naboer og andet godtfolk til en legedag i Skive Roklub. Som altid så slæber vi alt det ud fra bådhallen som kan flyde og får nogle fornøjelige oplevelser på vandet sammen og forhåbentlig også nogle gode grin.
 
Rigtig dejligt var det at opleve sidste år - at mange hjalp til med at rengøre og rydde op - den succes håber vi at der gentager sig. Der bliver lavet et bål så vi kan bage snobrød.
Vi satser på at sælge kaffe og the - og eftersøger nogle frivillige til at bage en kage - som kan sælges og vi kan tjene en skilling til Skive Roklub. Belært af erfaring - skal denne kaffebod bemandes - så der søges også frivillige til - send sms til Ulla på 2244 1162 - hvis du vil bage eller har tid til at stå nogle timer i kaffebaren !
 
Hjælperfest 
Der inviteres til hjælperfest i Skive Roklub:
Lørdag, den 21. september 2013. Årets tema er det dansk krokøkken.
 
Denne tradition er meget vigtig - for her har bestyrelsen på vegne af Skive Roklub mulighed for at sige TAK for alle de frivillige, som yder en indsats for at få dagligdagen til at fungere i Skive Roklub. Og hvornår er "man så frivillig" - det er når DU f.eks. er instruktør, medlem af et udvalg, slår græsplæne, arrangerer f.eks. Sct. Hans - tja listen er lang - og ALLE er velkomne - der er blot en lille forskel i prisen for at deltage - men som altid er det en god måde at lære andre medlemmer at kende og på den måde at knytte nye venskaber.

Skt Hans 23/6

Som vanligt holder roklubben grillaften i forbindelse med Skt Hans. Hele familien er velkommen. Der grilles medbragt kød, og salatbuffetten koster kr 40,- pr person. Øl,vin og vand til roklubpriser.

Grillen forventes klar ca 18.00. Tilmelding i roklubben eller pr sms til Rikke 20871907 senest 20/6

 

 

Skive Festival

Så 3 dags festival, vel overståetOnsdag blev der arbejdet hård, med klargøring.Festival 2013Selv om der var afmærket parkerede en enkelt på græsplænen. Bil på græs 
 
Skive Roklub deltog i Stafet for Livet. Læs mere her
 
 

Skive Festival

Det er forår og sommeren nærmer sig og det betyder SKIVE FESTIVAL - også for Skive Roklub. Her holdes traditionerne i hævd og det betyder, at vi rigger alle sejl til at at deltage i disse dage og omdanner Skive Roklub til et traktørsted - hvor det er muligt, at købe god mad, kaffe og kage, ølvognen er på sin sædvanlige plads og vores foyer er omdannet til et sted for "værdigt trængende". At holde åbne døre under Skive Festival er en væsentlig indtægtskilde for Skive Roklub og har igennem mange år været med til at "gøre det muligt" at vi er på det niveau og høje standard. Bestyrelsen i Skive Roklub håber, at rigtig mange kan finde nogle timer eller mange og gøre en indsats til gavn for Skive Roklub. Nelly har allerede udarbejdet sedler, som er hængt op i opholdsstue og der er HELT sikkert også plads til dit navn et sted eller to !!
 
Der bliver holdt informationsmøde om Skive Festival torsdag, den 30. maj 2013 kl 20 - så er der mulighed for at vi kan nå at ro en tur først - enten i ergometer eller på vandet.
 
For god ordens skyld - så holdes traditionen også i hævd med, at der er roforbud under Skive Festival - for at passe på vores grej. Det betyder at ALT aktivitet i ergometer rum og i inrigger og kajak hal indstilles onsdag, den 5. juni kl 16, hvor opstilling starter og gælder indtil søndag, den 9. juni, når genopretning af Skive Roklub har fundet sted.
 
Har du ikke mulighed for at give en hånd med - så vil det jo være fint at komme forbi og støtte Skive Roklub ved at købe lidt mad, kaffe eller et stykke kage. VEL MØDT til aktive festival dage i Skive Roklub.

Arbejdsdag

Forårets traditionelle arbejdsdag var søndag den 7. april kl 9.  30-40 medlemmer var mødt op.
Allerede lørdag blev klubstuen og motionsrummet gjort klar til at blive malet. Der var arbejdsopgaver til alle bøde ude og inde. Efter en times arbejde var der kaffe og brød, inden det sidste blev gjort.
Kl 13 var der ryddet op og frokosten blev serveret.

Stander hejsning

Lørdag, den 23. marts 2013 strøg standeren til tops på en smuk solrig morgenstund. Formanden holdt traditionen tro tale og bød velkommen til endnu en rosæson. Foråret lader vente på sig og fjorden er stadig fyldt med is - så der er lidt udsigter til at vi kan komme på vandet. 51 medlemmer havde valgt at stå tidligt op og deltage.
Der blev opfordret til at tilmelde sig nyhedsmail  og også til at følge på hjemmesiden - det er denne måde, som Skive Roklub har valgt at informere på - som en ekstra service - så bliver nyhedsbrev hver gang også printet og hængt op på opslagstavle.
Roturplanlæggeren fik også lige et reklameindslag -BRUG DEN - og inviter andre med på den rotur, som DU har planlagt - det er altid hyggeligt at følges ad og for nogle betyder det lille skub, at "man" kommer på vandet.
 
Om aften var der Portvinssmagning
20 medlemmer deltog og blev kloger på portvinstyper

Generalforsamling 2013

Årets generalforsamling startede med fællesspisning, to år starter en tradition, så igen i år var menuen biksemad.

Jens Peter Bergmann, stoppede som kasserer efter 18 år. Ny kasserer blev Kaj Kalhof, næstformand Thomas D. Sølvsten blev genvalgt.

JP blev ved generalforsamlingen udnævnt til æresmedlemJP udnævnes til æresmedlemn

Aftenbesøg hos Kajakfreak torsdag d. 21. februar:

Henrik og Lene har lavet en lille aftentur til Kajakfreaks nye store lokaler i Holstebro, det kunne jo være at man lige står og mangler lidt udstyr inden standerhejsning. Der er opslag i klubben hvor I kan tilmelde Jer..

Hvad var Skive uden (Lim)fjorden?

Torsdag, den 24.jan kl. 11.00 kommer Cand.mag. Niels Mortensen, Byhistorisk Arkiv og fortæller vise billeder om Limfjorden, Skive Havns historie og den historisk baggrund for at udnytte fjorden til rosport m.v.
 
 Der vil være rig mulighed for spørgsmål og diskussion efter oplægget. Der afsluttes med en mindre frokost. Pris: kr. 50. Af hensyn til indkøb er tilmelding til frokost nødvendig på opslag i klubben. 

Velgørenhedsroning

"Skive Roklubs 60+'ere har i perioden 15/11-14/12 afholdt velgørenhedsroning til fordel for Skive Menighedshjælp. Alle deltagende 60+'ere donerede 1 kr. pr. roet kilometer, og det samlede, indroede beløb på 4.552 kr. blev mandag den 17/12 af 60+ formanden Nelly Mortensen overrakt til sognepræst Aksel Poulsen der er leder af Skive Menighedshjælp.
60+ roerne er glade for 60+resultatet og menighedshjælpen er glade for beløbet. Aksel Poulsen kunne fortælle at der er hårdt brug for hver en krone til de mange virkelig værdigt trængende, der i Skive by søger denne hjælp. Aksel Poulsen roste roernes initiativ og synes det vil være dejligt hvis andre foreninger vil lave noget tilsvarende. Det er hermed gjort ...."

Velgørenhedsroning

60+ afdelingen har planlagt en velgørenhedsroning i perioden fra og med 15. november til og med 14. december.
 
Alle der ønsker at deltage kan skrive sig på tilmeldingslisten der er hængt op på tavlen i ergometerlokalet. Man behøver altså ikke være 60+’er for at deltage.
 
Alle der tilmelder sig betaler 1 kr. pr. roet kilometer i perioden uanset om det er ude eller inde. Der vil senere komme opslag om hvordan beløbet betales.
 
Det gode formål vi har besluttet at støtte ved denne roning er Skive kirkernes årlige julehjælp til værdigt trængende i Skive Kommune. 60+’er Evald Eybye, der er menighedsrådenes tovholder på projektet, fortæller at der er et meget stort behov som man slet ikke kan dække med de midler der normalt er til rådighed.
 
Tæt op under jul vil det ”indroede” beløb blive overrakt til menighedsrådene ved en lille ”højtidelighed” i Skive Roklub.
 
Så vores håb er at rigtig mange vil deltage!
 
Vi er klar over, at mange vil deltage i ”Holiday Challenge” ergometerroningen fra den 22. november til den 24. december. Men der er intet i vejen for at deltage både i vores egen velgørenhedsroning og i Jule Challenge roningen. Kilometerne kan selvfølgelig bruges i begge roninger. 60+ udvalget

Skive Aqua Arena

Dette navn var Skive Badeland omdøbt til lørdag d. 17/11, kl 13-16. Hvor Skive Roklub, dykkerklubben og windsurferne inviteret til Badeland for at vise vores sport.

Vi stillede med 5 instruktør og 10 polokajakker, en havkajak og selvhenteren. Polokajakkerne var næsten på vandet uafbrudt.

Læs artikel fra Skive Folkebladet 

Arbejdsdag 4 november

Søndag d. 4. november blev roklubben gjort vintereklar
 
Kl. 9.00 startede arbejdsdagen med fordeling af opgaver, 34 medlemmer var mødt op til arbejdsdag.
 
Udendørs blev tagrenderne renset, møbler sat ind, bådene vasket og klargjort voks og lak.
Indendørs blev der vasket vinduer, fjernet spindervæv og støvet af. Ergometerne  fik den store rengøring og i depotet og kontoret blev der sorteret og smidt ud.
 
Kl. 13.00 blev der serveret frokost.
 
Bestyrelsen takker for indsatsen

Standerstrygning 2012

Sæsonens sidste rodag startede med temperatur under frysepunktet, så roeren unge som ældre var "pakket" godt ind.
Standerstrygning2012

På vandet var 3 inrigger, en sculler og 20 kajakkker, bl.a. 5 ungdomsroere.

Roturene var af forskellige længde, der blev vendt både ved Gården, Flagstangen og Lyby, enkelte roede helt til Hytten.
 
Efter roturen var der folk i køkkenet som anrettede frokost til medlemmerne, samtidigt blev polokajakkerne vasket og gjort klar til badeland.
 
Formand Ulla Neve holdte tale inden standeren blevet hejst ned af Frederik og Christian. 
 
Efter standeren var kommet sikkert ned, gik vi ind i varmen, hvor frokosten var anrettet.
 
 
Husk at efter standerstrygning gælder vinterroningsreglementet.

Skive Badeland

Søndage i ulige uger, har medlemmer af Skive Badeland gratis adgang til Skive Badeland mellem kl 13-15.
 
Man skal havde et medlemsbevis, for at få adgang, dette udleveres af et bestyrelsesmedlem. 
Medlemsbeviserne udleveres til standerstrygning d. 27/10. fra kl. 12.00. og ved indgangen til badeland søndag d. 28/10 kl 12.45 til 13.15
 
Vi har banerne 1-4, så svømning skal forgå på den lave ende.
Vi har polokajakker og et par kajakker med så der kan laves forskellige øvelser.
 

Medlemsmødet den 10. oktober 2012:

Først mange tak til alle Jer, som havde mulighed for at komme til medlemsmøde i Skive Roklub. Medlemsmødet var kommet i stand efter at bestyrelsen var blevet kontaktet af Per Nors i Skive Kommune om en evt. ny samarbejdsaftale med VISKI. 56 medlemmer deltog i medlemsmødet. Vi havde en rigtig god aften med en livlig og kontruktiv debat.
Rigtig mange havde lyst til at deltage i debatten. Den altoverskyggende holdning er at alle er velkommen til at blive medlem af Skive Roklub og få del i alle de tilbud, som det enkelte medlem af Skive Roklub har mulighed for - hvadenten det er at ro en tur på vandet, ro i ergometer, løfte jern i motionsrum, løbe en tur i skoven efterfulgt af ophold i sauna, svømme en tur i havnebassinet eller blot drikke en kop kaffe. Denne klare udmelding fra denne aften vil danne grundlag for vores drøftelser og beslutning om en evt. indgåelse af ny samarbejdsaftale med VISKI på næste bestyrelsesmøde, som afholdes ultimo oktober 2012. Bestyrelsen vil som altid løbende informere via nyhedsmail og hjemmeside.

Medlemsmøde d. 10 oktober

Onsdag d. 10/10 kl 19.00 - 21.00 afholdes medlemsmøde.
 
Aftenes emne er en eventuel aftale med Viski.
 
Vi har fået en henvendelse fra Skive Kommune om at lave en aftale med Viski.
 
Bestyrelsen i Skive Roklub ønsker at høre klubbens medlemmer.
 
Vi håber på stor opbakning til mødet.
 
Hilsen Bestyrelsen

Ro tur på Hald Sø

 
Nu nærmer tidspunktet sig for Skive Roklub's traditionsrige rotur på Hald sø - i år den 14. oktober.
Vi kører tidligt fra Skive Roklub søndag morgen - vi ror søen rundt med et passende ophold undervejs på søen til en kop kaffe og rovand. Frokost indtages på land og efter frokost ror vi en tur mere på søen. Der er også mulighed for en gåtur, en lille lur på græsplænen nær søen eller ??
Som altid følges vi i samlet flok ud og hjem !!
Tilmeldingsliste kommer på opslagstavle snart

KOLDTVANDSKURSUS

Har du lyst til at deltage i koldtvandskursus lørdag den 1.dec eller søndag den 2.dec .
Da vi fik rigtig meget ud af koldtvands kurset med Christian sidste år, både teoretisk og praktisk vil kajakudvalget igen i år tilbyde dette.
Kurset er af en dags varighed, der er både teoretiske oplæg og praktiske øvelser i vandet (det er dog frivilligt om man vil i vandet)men vi anbefaler det og opfordrer til det.
Kunne du tænke dig at være med så skriv dig på i denne uge (39) seddelen tages ned fredag 28.sep. Er der for få tilmeldte bliver kurset ikke afholdt. Kurset er for både kajak roere og inriggere.
Der kan blive tale om en lille egenbetaling. Vil du vide mere så henvend dig til Gitte på 22874669.
Tilmelding. Med navn og telefon. Skriv på, hvis du kun kan lørdag eller søndag. Endelig beslutning om afholdelsesdagen sker efter tilmelding.
Løvfaldstur i Lemvig 29-30/9
Vi har fået invitation til løvfaldstur i Lemvig. Måske et sted, hvor ikke så mange medlemmer af Skive Roklub har prøvet at ro - så nu er muligheden der. Håber at der er rigtig mange som har tid og lyst og at vi som altid følges af - inrigger og kajak !! Invitation i klublokale.

”Støt brysterne” Danmarks eneste kajakløb kun for kvinder i Randers lørdag d. 6. oktober.

DKF og klubber i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse afholder et kajak-kvindeløb til fordel for "STØT BRYSTERNE kampagnen". Det foregår på Lyserød Lørdag, som officielt er event-dag for mindre organisationer og erhvervsdrivende, der ønsker at støtte kampen mod brystkræft. Prisen for deltagelse er 300 kr. Med i prisen er en hvid langærmet svedtrøje (herremodel).
 
Der vil være samkørsel fra Roklubben.
 
Tilmeld dig på opslaget i Roklubben. Senest 23/9. senere tilmelding = ingen trøje.

Vinterroning i kajak

HUSK at søge om vinterroningsret inden d. 1. oktober.
Vinterroning foregår i havkajakker, hvis andet ikke er aftalt med kajakudvalget. Alle ror med vest fra 1. Oktober til 1. Maj.
 • For at opnå vinterroningsret, skal kajakret 2 være opnået.
 • Vinterroningsret skal søges skriftligt hvert år inden 1. oktober til kajakudvalget. - Roere med vinterroningsret offentliggøres herefter på opslag i klubben.
 • Må ro alene mellem Roklubben og Grønningøre hytten (max. ca. 75 m. fra land).
 • - Al roning foregår i dagslys.
 • Skal du på længere ture, skal kajakudvalget give tilladelse.

Ansøg via skemaet under kajakreglement

Info om sagen med VISKI

Se undersiden til  nyheder, Link

Fra kajakudvalgsmødet d. 05.07.2012

Teknikaftener i august. Vi starter med teknikaftener igen første gang torsdag d. 16. aug. Tilbudet er både for nye og gamle kajakroer.
Entringsprøver. Der vil være mulighed for at aflægge den årlige entringsprøve om torsdagen i ugerne 33-34-35 kl. 20.00.
Mors Rundt d. 4-7 august (kajakroer) opslag i klubben
turen til Silkeborgsøerne d. 17-19 august. (kajakker og inrigger) opslag i klubben
 
Mvh. Kakajudvalget

Luffe angriber åre

Luffe var utilfreds med at vi brugte vores bro til scullerinstruktion.
 

Aftenbesøg hos Struer Kajak tirsdag d. 26. juni 2012

Vi kører fra klubben kl. 17.30
Tag med på besøg hos Struer Kajak, besøget vil indeholde en rundvisning på værkstedet, hvor vi kan se hvordan de fremstiller deres fine trækajakker. Butikken vil også være åben, så hvis man lige mangler lidt udstyr, vil der være mulighed for 10% rabat, dog ikke på kajakker.
Turen er for alle medlemmer, vi kører sammen og vi splejser om benzinen.
 
Tilmelding senest 25. juni. Se opslag i klubben.
Mvh. Kajakudvalget.

Verdensrekord Ergometer

Marianne Gram medlem af Skive Roklub har sat ny verdensrekord på 10KM for kvinder over 60 år. tiden er 43:32:5 Skive Roklub ønsker tillykke.

Stafet for livet/Ro for livetFormand og næstformand har vagten kl 6-7

Stafetten er godt igang, trods lidt start problemer med teltet, men løsningen blev et lejet telt.
Fra starten var der gang i 2 ergometer + et 3. og 4. som ikke var igang 24 timer.
 
Løbestaffetten forgik på en 700M og 2100M runde, så 700 meter på ergometer talte for en rundte.
 
Nattens vagt var bl.a Casper som roede fra kl. 01-06 og nåede 56KM. nattens roere fik besøg af et par festlige roere som mente de manglede lidt underholdning.
 
kl. 7 søndag var der roet 425KM.
Totalen på 2 ergometer blev 532KM
på ergometer 3 og 4 blev der roede 95KM
Så tolat 627KM + løb og gang
 
Ergometerne var igang hele natten, Casper roede 5 timer, kl 01 - 06.
Caspers morgenmad efter 5 timers roning.2

Hvor sælsomt ....

Her er beviset for at vi har 2 forskellige sæler der dagligt slapper af på inriggerbroen.
 
Det ene billede (hvor sælen ligger på maven) er af Luffe I medens det andet er Luffeaf Luffe II. 
 
Specielt Luffe II er sælsom. I modsætning til sæler i almindelighed er Luffe II absolut ikke bange for mennesker. Ligger han på broen og en inrigger kommer ind gider han knap nok forlade broen. Han lader også gerne de mange nysgerrige og fotografer komme helt tæt på. Han kigger måske lige på dem, men værdiger dem ellers ikke et blik.
 
Rigtig manLuffe 2ge børn og voksne er synligt overraskede når de måske for første gang ser en sæl så tæt på - og så ude i den fri natur." 

Forårsrengøring Søndag 25/3 kl 9.00

Roklubben blev søndag d. 25/3 gjort rent efter en vinter med oversvømmelser og frost. Bådehallerne og værkstedet blev rengjort og flere trailerlæs blev kør på containerpladsen.
Sammen med rengøringen blev ergometerne renset og justerer efter en vinter hvor de er blevet brugt flittigt.
Bord, stole og bord-bænke-sættene blev sat frem og indvidet i det gode forårsvejr. og frokosten blev spist ude  i det gode forårsvejr
STANDERHEJSNING

Lørdag den 31. marts 2012 holdte Skive Roklub standerhejsning for sæsonen 2012. Formand Ulla Neve bød velkommen til de ca 60 fremmødte medlemmer. Et kort tilbageblik til vinteren blev taget. Bestyrelsen i Skive Roklub vil gerne sige tak til medlemmerne for alle de frivillige timer, som er brugt i roklubben i vinterens løb i forbindelse med daglig vedligehold, 3 oversvømmelser, bådklargøring og arbejdsdag den 25. marts. Det har også været en fornøjelse at se den aktivitet der er i roklubben - tæt på døgnet rundt. Der brænder lys i roklubbens lokaler de fleste dage fra kl 6 til hen på aftenen og det vidner, om den stigende interesse som er både for at ro i ergometer og være i motionsrum.
Thomas Holm hejser standeren

Efter kaffen var det tid til sæsonens første rotur på vandet.
 
Kl. 18.30 var der ostesmagning med vin til ( for de "kræsne" var der et udvalg af pølser) . vi blev præsenteret for 35 forskellige oste, og alle fremmødte blev klogere på ostevisen og smag

Medlemsmøde d. 24/1 kl 19.00

Bestyrelsen og de forskellige udvalg ønsker at høre ideer og forslag fra alle medlemmer af Skive Roklub.
Alle kan komme med ideer til aktiviteter og forslag til videreudvikling af roklubben. Bestyrelsen og udvalgene vil så samle ideerne og arbejde videre med dem.
Mød op og kom med dine ideer til at gøre Skive Roklub endnu bedre.
 
Klubben er selvfølgelig vært ved en kop kaffe.

Generalforsamling 23/2

Information er samlet på denne side

Ergometer: 8 gp - D. 30/12

Året sluttede med 3. runde af 8GP. Skive Roklub stillede med 2 hold i klassen "åben mix".
eftermiddagen/aften sluttede med fællesspisning. Casper havde forberedt pariserbøf, som blev anrettede af de skade roer m. flere.
8GP 30 december 2011
Jesper startede ud i et højt tempo, Thomas blev helt nervøs.

Efterårsstorm 27/11 2011

Vandet steg....

 
og kom desværre ind i bådhallerne.                      Bemærk de flydende kajakker... 

Skive Badeland

Søndage i ulige uger med start 13/11, mellem kl 13.00-15.00
 
Alle medlemmer af Skive Roklub har gratis afgang, men for at Badeland kan holde styr på hvem der kommer ind, skal man have et medlemskort fra roklubben, som udlevers i Badeland Søndag 13/11 kl 12.30-13.00. Eller kontakt medlem af bestyrelsen når du er i Skive Roklub.
 
I år har vi fået adgang på samme betingelser som andre klubber i Skive Kommune, dette betyder at Banerne 1-4 i det store bassin kan benyttes, ønsker man at bruge de andre faciliteter skal man købe billet til badeland. Den dybe ende af bassinet er reserveret kajakker fra 13.00 til 14.30. Svømning foregår i den lave ende "roklubbens bademester" styrer hvornår der evt kan i den dybe ende.

Vinterroning

 Fra standerstrygning 29/10 forgår al roning efter vinterreglementet.
 
Kajak
Kajakroere skal senest 20/10 søge om vinterroningsret, se kajakreglementet.
Til fællesroning må alle frigivende medlemmer ro. roes der udover fællesroning skal det være sammen med aktiv instruktør eller med vinterroningsret.
 
 

Hald Sø 16/10

 
Traditioner skal holdes i hævd..
 
Så i år har vi 5. års jubilæumstur til Hald Sø søndag d. 16/10.
 
Turen er for både inrigger og kajak. Traditionen tro følges vi ud og hjem.
Vi mødes klokken 7 og pakker trailere og kører samlet derud. Vi ror søen rundt en gang uden "landgang" 14 km og spiser frokost på land. Efter frokost er der mulighed for en tur mere - en gåtur - læse i en bog - kigge på himlen eller... Vi kører i samlet trop hjem når vi har pakket trailere og efter endt bådklargøring - som også traditionen tro er et stort arbejde og i år er der forhåbentlig vand i bådhallen - så skilles vi ca kl 17.
 
Der er plads til 40 og traditionen tro er Nykøbing Mors inviteret !! Stor flexibilitet skal der udvises fra de som både kan ro kajak og inrigger.
Du er meget velkommen til at bage en kage.
 
Tilmelding på opslag i klubben. senest 11/10!!!

Standerstrygning

 
Lørdag d. 29/10 stryger vi standeren og udesæson slutter dermed officielt.
 
Dagens program
Kl. 9.00 sæsonen sidste rotur.
Efter rotur hjælpes vi ad med at lave frokost.
kl 13.00 Standeren stryges og vi spiser frokost umiddelbart derefter.
Der kommer opslag på klublokalet - pris for frokost incl en øl eller et glas vin kr. 50
 
Tilmelding til frokost på opslag i klubben senest 27/10
 
Alt roning skal herefter foregå efter vinterreglementet. Du kan evt. læse kajakreglement på hjemmesiden.

Nøglekort

Vi er færdig med oprydningen af nøglekortene, og har blokerede, kort som ikke er registrede med navn.
 
Kan du ikke komme ind eller har spørgsmål, så kontakt Thomas Sølvsten 31103532

Tour de Gudenå

Jesper Højris og Frederik Bragt, deltog 10-11/9 i TdG Classic. Jesper blev nr 20, med tiden 5:00:18. Frederik nr. 24 i tiden 5:04:43

Store legedag

Lørdag den 10 september 2011 afviklede vi den årlige Store Legedag.

Mange medlemmer mødte frem på denne dejlige og hyggelige dag, og mange havde taget familien med. Særligt mange unge mennesker syntes at more sig på vandet.

Alle bådtyper blev luftet, og der var adskilligeder fik kam til deres hår da uvante bådtyper skulle afprøves: Sculler, Gig, kapkajakker, 2'er kajak mm.

Vejret var perfekt, vandet koldt, kaffen varm og kagerne lækre. En rigtig dejlig dag - krydret med et besøg fra Kajak Freak Holstebro, som havde lidt udstyr med til afprøvning og salg.

Tak til alle der var med til at gøre denne dag vellykket

 Billeder fra dagen HER

Thomas H i kapkajak

Ærestegn

Efter 14 år som formand og flere år i bestyrelsen, er Bjarne Linneberg tildelt Skive Roklubs æresnål.

Landsmotionsstævne

Den 19/6 Efter en lang weekend, vil vi fra Skive Roklub gerne takke alle deltagerne for nogle gode dage.

Resultatet af JM kan ses under fanen JM Maraton

 

Skive Festival

Den 5/6 Så er Skive Festival overstået, bestyrelsen vil gerne takke alle de medlemmer og venner som har hjulpet under festivalen.
Lørdag aften var der liv i klubben.
Skive Festival 11 lørdag aften

Superseniorernes Grønningøre frokost

Torsdag den 26/5 afholdt superseniorerne en smagfuld og vellykket frokost ved Grønningøre hytten. Vi var 24 i alt, 3 roede "Limfjorden" til hytten hvor den overtages af roere fra en anden roklub, cirka halvdelen cyklede fra Skive og resten kørte.
 
Selv om det blæste noget havde vi en meget fin dag med nogle dejlige frokostretter som de forskellige deltagere havde bidraget med. Der manglede absolut ingenting, så det var nødvendigt at gå en tur ud på tangen inden der var plads til kaffe og kage. Vi kan bare vi "gamle"! En stor tak til Nelly der havde taget initiativet.
 

 

D. 18. maj Tillykke Tove.

 
I dag er det 50 år siden Mor Tove, blev medlem af Skive Dame Roklub.
Det blev markeret med en lille surprise fest i roklubben, med besøg fra nær og fjern, bl.a. kiggede borgmesteren forbi og holdte en lille tale, ligesom ex formand Bjarne holdt en tale, men blev rettede at jubilaren...
 
Bestyrelsen ønsker Tove tillykke med jubilæet
Tove 50 års jubilærum
 

Nye roer

Maj igen i år er der startet nye roer i Skive Roklub. bl.a. er flere af seniorroerne startede på vandet. Her for du kyndig vejledning af Ole P.
Nye roer
Den 8/5 I denne weekend afholdes det første instruktionsforløb, vi er desværre ramt af østenvind så instruktionen forgår i Havnen.
Lørdag stod den bl.a. på makkerhjælp i bunden af havnen.
 
InstruktionInstruktion 7/5
 

Grønningøre Hytten

Nye vinduer Grønnigøre HyttenFrokost GrønningøreNyt vindue
Carsten, Ulla og Nelly(fotografen) roede Fjorden rundt og holdte pause ved Hytten hvor arbejdsfolkene fik forplejning
Den 28/3 Rosænonen igang.
Lørdag d. 26/3 blev standeren hejst i Skive Roklub sæson nr 85 indledt, der var mødt omkring 40 medlemmer op til standerhejsning. Efterfølgende var 15 kajakker og en 2års inrigger på vandet, mens 6 valgte ergometeren.
 
Standerhejsningen betyder at de faste roaftener er startet.
Mandag 18.00 -20.00
Torsdag 18.00 - 20.00
Husk inriggerne sætter hold kl 17.45 og kajakker er på vandet kl 18.00

Generalforsamlingen

Den 22/2 skal kort nævnes først valgene: Bjarne fratrødte som formand og blev efterfulgt af Ulla Neve. Ole Pedersen havde på forhånd meddelt at han gerne afgav posten som næstformand, så Thomas Sølvsten blev ny næstformand medens Jens Peter Bergmann heldigvis modtog genvalg som kasserer. Bestyrelsen består herefter af: Formand: Ulla Neve, næstformand: Thomas Sølvsten, Kasserer: Jens Peter Bergmann, repræsentant for inriggerudvalget: Bjarne Linneberg, for kajakudvalget Mogens Jensen, for ergometerudvalget Rikke Vinholt (efter Morten K. Nielsen) medens posten som repræsentant for ungdomsroerne er ledig men formodentlig varetages af Thomas. Bjarne og Ole modtog gaver (Morten var ikke til stede) og Bjarne blev hyldet for sin mangeårige og store indsats for Skive Roklub inden dirigenten blæste generalforsamlingen af og vi endelig kunne komme hjem. 

Billedet viser Jens Peter der overrækker klubbens gave til Bjarne.

Skive Roklub | CVR: 33453795 | Strandvejen 22, 7800 Skive - Danmark | Tlf.: 97 52 09 42