Nye ungdomsroer 2019

er startet, med den er stadig plads på holdet,

mød op tirsdage kl 17.00.

Forældre, er meget velkomne den første gang hvor vi giver information.

Sikkerhedsblanket bedes medbrangt første gang. find den HER

Ungdomsholdet juni 2013
Stedet hvor vandhunde mødes.

Sæsonen er startet for nye ungdomsroere, men der er stadig plads på holdet.
Mød op tirsdage kl. 17.00 og få en info/prøveaften,  forældre er meget velkomne førte gang, hvor I for information om hvad roning i Skive Roklub er og børnene kommer på/i vandet

Vi har ungdomstræning hver tirsdag og torsdag kl. 17:00 til kl. ca. 19:00

Kan du lide vand, sved på panden, sjov, fællesskab og hygge, så er roning måske noget for dig.

I Skive Roklub har vi en ungdomsafdeling hvor du, hvis du er 11 år og ældre, kan prøve kræfter med både Kajakroning, Inriggerroning og Ergometerroning.

Vi håber du har fået lyst til at prøve rosporten. Du er meget velkommen i klubben og tag gerne en kammerat/veninde med.
Dine forældre er også meget velkomne første gang, så de kan se, hvad det handler om og få en snak med vores ungdomstrænere, samt udfylde en sikkerhedsblanket.

Alle som kan svømme kan ro kajak og båd.

Medbring træningstøj/løbetøj, som må blive vådt og du kan svømme i, og et håndklæde.
I roklubben har vi omklædningsrum og bad, så der kan klædes om før og efter træning.

Roer bedes medbringe en udfyldt sikkerhedsblanket som findes her på siden.

Spørgsmål til Thomas D Sølvsten 3110 3532

Forslag til rotøj

Bemærk vi kører ikke weekendkursuser for ungdomsroere, men de deltager i den ugentlige træning.
Der kan dog søges om frigivelse til roning, læs herom i ungdoms reglementet.

Sikkerhedsblanket

Inden første tur på vandet, skal sikkerhedsblanket udfyldes med forældreunderskrift.