Er du interesseret i at ro kajak?

Der afholdes instruktions-kurser i foråret 2018.

Datoerne er ikke fastlagt endnu, men meldes ud i januar 2018.

Info om kurserne og tilmelding HER.

Kajak

Er kajakroning noget for dig?

Skive Roklub har en aktiv kajakafdeling, hvor det faktisk kun er roerne selv, der sætter grænserne for, hvor aktive vi vil være.

Kajkforberedelse

Vores kajakroere hører måske ikke til blandt eliten, men til gengæld har vi et utroligt godt sammenhold og får roet en masse kilometer på hygge- og motionsplan - både i egne og "fremmede" farvande.

Det er aldrig for sent

Du skal være mindst 11 år for at ro kajak, men der er ingen øvre aldersgrænse – det er helt op til dig selv, for alle kan lære at ro kajak...

Trækajakker

Vi går ikke ned på udstyr

Klubben har mere end 80 kajakker med udstyr - turkajakker, havkajakker, kapkajakker, børnekajakker, lette og svære kajakker - og der er også en kajak, som passer til DIG.

Derfor er der ingen grund til at investere i en kajak. Som medlem låner du bare den kajak og det udstyr, du har lyst til. Har du din egen kajak, er du velkommen til at opbevare den i klubbens lokaler.

Faste rodage

I sommerhalvåret ror vi ud sammen mandag og torsdag ved aftenstid. I vinterhalvåret er det søndag formiddag. Se gældende tidspunkter under 'ugentlige aktiviteter'

Vi møder ind senest 15 minutter før og gør bådene klar. Efter roturen samles dem, der har lyst, til aftenkaffe i klublokalet.

Få og fornuftige krav

Der er ingen krav til, hvor mange kilometer du skal ro i løbet af sæsonen. Du skal dog årligt aflægge svømmeprøve for at opretholde roretten.

For at få lov til at ro alene i kajak skal du være frigivet som kajakroer i Skive Roklub, dvs. du skal som minimum have IPP2-licens til tur-/havkajak.

IPP2-licens kan du få i klubben ved at:
  1. Deltage i klubbens weekendkursus (14 timer) i turkajak.
  2. Efterfølgende ro 100 km sammen med en anden kajakroer.
  3. Bestå en frigivelsesprøve.

Engagement styrker klubben

Vi vil naturligvis gerne have, at vore kajakroere ror så mange kilometer som muligt og samtidig deltager aktivt i klublivets sjove og mindre sjove aktiviteter.

Kajakker ved Lyby

Vi sætter en ære i ikke blot at være brugere af faciliteterne, men også deltage aktivt i arbejdsweekender, Skive Festival og lignende arrangementer - så vi alle kan nyde godt af funktionsdygtigt materiel og fortsat god økonomi i klubben.

Så er kajakroning også noget for dig?????

Siger du ja, eller vil du gerne vide mere, så kontakt kajakansvarlig Jan Bernberg på telefon 61 72 04 53.